Kiukaat

Tower Round
Tower Round
Aries Round
Aries Round
Phoenix
Phoenix
Tower Corner
Tower Corner
Aries Corner
Aries Corner
Tower Wall
Tower Wall
Aries Wall
Aries Wall

Tornikiukaat

Tornikiukaat ovat korkeita “kivipilareita”, jotka antavat kostean pehmeät löylyt lattiasta kattoon asti. Tornikiuas valikoimasta löytyy kiuas niin pieneen kuin suurempaankin saunaan. Kulma- ja seinämallit säästävät tilaa pienemmissä saunoissa.

Helius
Helius
Mini X
Mini X
Nordex Line
Nordex Line
Taurus
Taurus
Scandia
Scandia
Mini
Mini
Savonia
Savonia

Teräskiukaat

SAWO teräskiukaat ovat perinteisiä suomalaisia sähkökiukaita. Kiukaat on tehty ruostumattomasta teräksestä, joka kestää pitkään ja tarjoaa vielä vuosienkin päästä nautinnolliset löylyt. SAWO teräskiukaista löytyy täydellinen yksilö jokaiseen saunaan – isoon tai pieneen, julkiseen- tai kotikäyttöön.

Cumulus
Cumulus
Nimbus
Nimbus
Cirrus
Cirrus
Cirrus Rock
Cirrus Rock

Kivikiukaat

SAWO Kivikiukaissa yhdistyy kestävä terästä ja suomalainen upea vuolukivi. Vuolukivi sitoo lämpöä tehokkaasti antaen kosteat löylyt ja kuivattaa saunan käytön jälkeen. Kivikiukaista löytyy niin seinä- kuin lattiamallejakin.

Mini Combi
Mini Combi
Scandia Combi
Scandia Combi
Nordex Combi
Nordex Combi
Savonia Combi
Savonia Combi
Nimbus Combi
Nimbus Combi

Combi Kiukaat

Combi-kiukaissa yhdistyy tavallisen sähkökiukaan ja höyrystimen parhaat puolet. Saunoja voi valita perinteisen saunan lisäksi myös kosteammat löylyt kytkemällä Combi-ominaisuuden päälle. Maksimaalisen nautinnon takaa saunatuoksut, joille kiukaissa on suunniteltu omat aromikupit. Patentoitu vesirajatunnistin varoittaa, kun veden pinta vesitankissa on alhainen. Veden pintaa on helppo tarkkailla myös kiukaissa olevan vesimittarin avulla (standardimallit).

Samettipintaiset kiukaat

Kaikki teräs- ja Combi-kiukaat (sekä Cumulus ja Steam Mate) ovat saatavilla myös samettipäällysteisinä. Samettipinta antaa kiukaalle elegantin ja ainutlaatuisen viimeistelyn, jonka ansiosta kiukaaseen on turvallista koskea sen ollessa päällä. Samettipinta on saatavilla mustana.

. Fiber coated Mini, Mini Combi
∙ Fiber coated Mini X
∙ Fiber coated Scandia, Scandia Combi
∙ Fiber coated Savonia, Savonia Combi

Steam Mate kiukaat

Steam Mate antaa lisäkosteutta saunaan, jossa on jo valmiiksi sähkökiuas. Näin Steam Mate toimii sähkökiukaan tukena antaen tarvittavaa kosteutta saunaan ja pehmeämmät löylyt.

Valittavana on kaksi eri mallia: Mini Steam Mate tai Scandia Steam Mate. Höyrystintä ohjataan SAWO Combi ohjauspaneelilla.

∙ Mini steam mate
∙ Scandia steam mate

Kiuasmalli Vesitankin koko (L) KW Jännite Ohjauspaneeli Mitat
LEVEYS SYVYYS KORKEUS
STAR-105NS 3,5 1 230V 1N~/400V 2N~ Erillinen 330 – 125 – 480
STAR-210NS 5 2 400V 3N~ Erillinen 410 – 155 – 550